Au fost zâmbete pe feţe şi bucurie în sufletele a 100 de pensionari din Bicaz, care au primit astăzi, 14 aprilie, în Vinerea Mare, vin, cozonac, ouă roşii, dulciuri şi alte bucate pentru masa de Paşte. Cel care le-a făcut ziua mai frumoasă şi masa mai îmbelşugată este deputatul PSD Neculai Iftimie. El n-a spus decât că s-a gândit la Bicaz ca la locul lui de suflet. În schimb, Florica Budacă, preşedinta organizaţiei de femei a PSD şi consilier local, a vorbit, inspirat, despre acţiune:

„Este foarte important să dăruieşti şi, în egală măsură, este foarte important pentru aceşti oameni să vadă că s-a gândit cineva la ei. E nemaipomenit că un om şi-a rupt din timpul lui liber şi a făcut un efort să le facă aşa o surpriză. S-au bucurat ca nişte copii şi s-au bucurat, în primul rând, pentru că s-a gândit cineva la ei. Astăzi, în aşa o zi sfântă, a fost o zi mare la Bicaz.

Eu, dacă stau de 40 de ani în oraş, îi cunosc pe toţi şi ştiu că au venituri mici, se descurcă mai greu şi bineînţeles că altfel simt sărbătorile când au de toate. Îi mulţumim domnului deputat pentru că s-a gândit, în aceste momente speciale, la pensionari şi îi dorim să aibă sărbători frumoase, cu sănătate şi bucurii! De altfel ne dorim cu toţii să fim bine, să avem pace în ţară şi linişte în suflet. Şi eu sunt printre oamenii care se străduiesc să ajute şi să facă ceva pentru ceilalţi şi m-am convins că puterea exemplului contează. Dar din dar se face rai!” (C.M.)

Articolul precedentRECOMANDĂRI PENTRU SIGURANȚA CUMPĂRĂTURILOR DE PAȘTE
Articolul următorACTUALIZARE LIGA A II-A: Foresta Suceava, victorie dificilă cu o “codaşă”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.