dragusanu 2014 02_resize“Comisia pentru transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaţilor îşi va desfăşura şedinţele de lucru din datele de 22 şi 23 octombrie 2015 în judeţele Harghita (22 octombrie a.c.) şi Neamţ (23 octombrie a.c.).

Astfel, joi 22 octombrie, începand cu ora 14:00 va avea loc sedinta Comisiei în sala de conferinte a hotelului “Lacu Roşu” din localitatea Lacu Roşu, judeţul Harghita, iar la ora 17:00 va avea loc o conferinta de presa.

Vineri, 23 octombrie, şedinţa Comisia pentru transporturi şi infrastructură se va desfăşura la Piatra-Neamţ, în sala de conferinţe a Hotelului Central, începând cu ora 10:00, iar la ora 13:00 va avea loc o conferinţă de presă.

Temele de discuţie vor viza subiecte de actualitate şi cu impact asupra dezvoltării durabile a zonelor de centru şi de est ale României. Astfel, împreună cu factorii de decizie de la nivel guvernamental, membrii comisiei vor analiza proiectele de investiţii în infrastructura de transport rutier şi feroviar, precum şi calendarul de implementare al acestora cu accent pe asigurarea prioritizării lor în cadrul Master Planului General de Transport şi asigurarea surselor de finanţare alocate României prin exerciţiul financiar european 2014-2020″.

Articolul precedentIonel Arsene, președinte PSD Neamț: PSD‬ a reuşit în 2 săptămâni ceea ce PNL nu a reuşit în luni de zile. Votul prin corespondenţă a trecut luni de plenul Senatului
Articolul următorComisarul şef Catană – 4 ani de închisoare cu executare, la prima strigare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.