0:00

Demisii din Consiliul Local Târgu-Neamț?, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Consilierul PDL Dorin Grădinaru ia în calcul o eventuală demisie din Consiliul Local Târgu-Neamț după alegerile prezidențiale. Zvonul demisiei alesului local PDL circulă de mai mult timp în sfera politică din urbea de sub Cetate. În locul său ar putea „promova” Dan Păsălău, următorul de pe lista celor de la PDL. Și cei de la PP-DD Târgu-Neamț sunt pe punctul de a pierde un consilier local, în persoana lui Costel Șoldan. Sursele noastre anunţă că acesta va trece la UNPR, fapt ce ar lăsa partidul din care pleacă doar cu un ales local în legislativul târgnemțean, nimeni altul decât președintele PP-DD Târgu-Neamț, Gheorghe Trofin.

„Sunt doar zvonuri în legătură cu plecarea mea din Consiliul Local, dar încă nu m-am hotărât în această privință. Probabil, după alegerile prezidențiale, îmi voi da demisia, încă nu știu. Vreau să mă ocup de afacerea mea, de familia mea, și atât. Nu pot să mă împart și în politică, și în Consiliul Local, și în afaceri”, ne-a declarat Dorin Grădinaru. Dorin Grădinaru a intrat în Consiliul Local după demisia lui Ion Bâtfoi din luna ianuarie a acestui an.

Contactat telefonic, Aurel Aciocârlănoae, președintele PDL Târgu-Neamț, a precizat că are cunoștință de intenția colegului său de partid, dar că acesta i-ar fi promis că nu va pleca înainte de a-l anunţa în prealabil.

„Dacă dl. Grădinaru își va da demisia din Consiliul Local, Biroul Permanent Local va decide persoana care îl va înlocui și nu se va ține cont neapărat de următorul de pe listă. Se va ține cont de implicarea în activitățile partidului de până acum. Ar exista o problemă doar dacă dl. Grădinaru ar pleca ca independent, pentru că s-ar ajunge în situația ca PDL să piardă un loc de consilier local. Am rămâne practic doar 5 consilieri PDL și nu 6, câți suntem acum. Eu l-am rugat pe dl. Grădinaru să ne anunțe din timp când are vreo intenție”, ne-a declarat șeful PDL Târgu-Neamț.

Dorin Grădinaru este un prosper om de afaceri local, discret din punct de vedere politic, neimplicat în scandaluri politice sau sociale.

Demisii din Consiliul Local Târgu-Neamț?, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Deşi am încercat să-l contactăm telefonic, Costel Șoldan nu a răspuns la apelurile noastre, însă șeful său pe linie de partid, Gheorghe Trofin a confirmat faptul că a auzit și el zvonul plecării colegului său la UNPR. „Am auzit și eu acest zvon, dar colegul meu nu mi-a adus până acum la cunoștință intenția sa. Aștept să am o discuție cu el și vom vedea”, ne-a declarat Gheorghe Trofin. Costel Șoldan este la primul mandat de consilier local și a ajuns în legislativul târgnemțean după decesul fostului  președinte PP-DD Târgu-Neamț, Traian Sturzu, din 11 iunie 2012, a doua zi după alegerile locale. (C.T. STURZU)

Articolul precedentFemeia dispărută din Roman, găsită moartă
Articolul următorSpitalul Județean caută acreditarea la stația de sterilizare

1 COMENTARIU

  1. Daca plea ca din PDL inseamna ca nu mai are bani de dat la politica..si ca sa reziste la presiuni……pleaca invartit! Si asa nu mai are ce lucra prin Targu neamt..firma…e doar pe hartie!

Comentariile sunt închise.