Vasile Urzică şi-a depus demisia, recent, din Consiliul Local Vânători-Neamţ. El a invocat ca motiv faptul că „politica nu este de el”. Un posibil motiv ar putea fi şi faptul că a câştigat de curând licitaţia pentru închirierea păşunilor din comună. Vasile Urzică este un cunoscut crescător de animale din localitate şi s-ar fi aflat în conflict de interese dacă ar fi rămas consilier local.

„Am demisionat pentru că nu e de mine politica. Vreau să stau liniştit şi să-mi văd de treburile mele, de animale. Nu mă pot împărţi în mai mule locuri. Când trebuia să vin la şedinţe, eram nevoit să las animalele singure. Sunt probleme cu creşterea animalelor şi nu puteam să mă împart în toate locurile. Trebuie să-l ajut şi pe tata cu animalele şi îmi era greu să mai fac şi politică”, ne-a declarat Vasile Urzică.

Vasile Urzică este la bază profesor de muzică şi conduce grupul folcloric „Dor vânătorean” din comună, dar şi o formaţie de muzică cu care cântă la nunţi sau petreceri private. Următorul pe lista PSD la consiliul local este Ioan Loghin. (C.T. STURZU)

Articolul precedentBărbat prins la trufe, dreptul de recoltare în Neamț aparține firmei Truffle Scout
Articolul următor500 de semnături împotriva infractorilor din rândul țiganilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.