Marcarea a 201 ani de atestare a Poliției Române a prilejuit în Neamț diverse acțiuni, de la prezentarea tehnicii ce i-a încântat pe elevi, la un moment festiv. Acesta din urmă s-a consumat pe 24 martie, fiind un eveniment privat, cu ușile închise. La astfel de activități sunt evidențiați lucrătorii cu cele mai bune rezultate, dar anul acesta au fost și alt fel de recompense.

”Pentru modul în care s-au remarcat în activitatea desfășurată și pentru îndeplinirea în condiții foarte bune a îndatoririlor de serviciu și a misiunilor, un număr de 77 de cadre ale inspectoratului de poliție au fost recompensate cu felicitări și mulțumiri scrise sau ridicarea unei sancțiuni disciplinare”, a anunțat Poliția Neamț. În fapt, sancțiunea cu pricina este o mustrare scrisă cu care un polițist s-a ales anul trecut.

De Ziua Poliției în Neamț, recompense de toate felurile: unii au fost premiați, alții au scăpat de sancțiuni!, ZCH NEWS - sursa ta de informații7 ofițeri și 14 de agenți de poliție din cadrul IPJ Neamț au fost avansați în gradul profesional următor, înainte de împlinirea stagiului minim, iar 17 ofițeri și 60 de agenți au fost avansați la termen, în gradul profesional următor. Au fost desemnați polițiștii de onoare ai anului 2022: la categoria ordine şi siguranţă publică – agent principal de poliție Vicol Robert Ștefan, din cadrul BDNE Târgu-Neamț; investigarea şi combaterea criminalităţii- inspector principal de poliţie Zlat Robert, din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Târgu-Neamț; suport operativ – agent șef principal de poliție Huci Ciprian Ionuț, din cadrul Biroului Criminalistic Roman; suport misiuni şi activităţi – inspector principal de poliție Palade Ionuț Alexandru, din cadrul Serviciului Logistic Neamț.

Au fost premiați poliţiştii câştigători ai concursurilor de șah, volei feminin și minifotbal organizate la IPJ Neamț, iar polițiștii pensionari au fost primit diplome pentru întreaga carieră. (G.S.)

Articolul precedentUn scurtcircuit electric a distrus o locuință din Târgu-Neamț
Articolul următorLiberalii dau un semnal: acțiune de împădurire la Târgu-Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.