0:00

• Sondajele arată că PSD va câștiga alegerile programate pe 6 decembrie

De săptămâna viitoare, PSD va readuce normalitatea în România, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGuvernul liberal și-a bătut joc de români, prin măsurile haotice pe care le-a luat și prin dezastrul pe care l-a generat. Peneliștii sunt disperați în pragul alegerilor și încearcă să dreagă busuiocul. Doar că nu mai au ce drege, pentru că cetățenii au simțit pe propria piele dezinteresul și răutatea liberală și fiecare român este convins că orice zi de guvernare PNL înseamnă încă o treaptă coborâtă în hăul în care ne-au aruncat acești incompetenți și o șansă și mai mică de a ne reabilita.

„S-a văzut clar că președintele Klaus Iohannis este depășit de situație și nu știe ce să mai facă, numai să câștige alegerile programate pe 6 decembrie. Toate sondajele realizate plasează Partidul Social Democrat pe locul întâi!

Președintele liberal ar fi trebuit să le adreseze scuze oamenilor pentru degringolada din România și că a menținut în funcție un Guvern iresponsabil, care nu a fost în stare să găsească măsuri pentru limitarea virusului SARS CoV-2, protejarea cetățenii în timpul pandemiei, asigurarea dreptul la educație, sprijinirea agriculturii și producătorilor români. Au generat o criză economică profundă și au distrus toate domeniile!

Nu ne-am putut bucura de Ziua Națională a României și după cum se vede, își doresc să distrugă tradițiile și obiceiurile din străbuni și de Crăciun și Anul Nou! “, a declarat Anton Covasan, candidatul PSD la Camera Deputaților.

Partidul Social Democrat este singurul care le-a prezentat românilor un plan de guvernare coerent și cu măsuri care pot fi aplicate imediat: testare extinsă, școli deschise, piețe deschise, sprijin pentru firmele românești și protejarea locurilor de muncă.

„Avem nevoie de oameni profesioniști și cu experiență pentru a putea depăși criza economică generată de liberali. Jocurile politice, minciunile și dezinformările trebuie eliminate! PSD, prin măsurile prezentate, poate controla pandemia și să readucă normalitatea în țară. Cu votul românilor, pe 6 decembrie, PSD va prelua administrația țării!“, a mai declarat Anton Covasan, candidatul PSD la Camera Deputaților.

Articolul precedentÎn județul Neamț se vor face investiții serioase pentru dezvoltarea rețelelor de infrastructură
Articolul următorÎncă 4 pacienți cu Covid au decedat la Spitalul Județean Neamț, toți aveau și alte boli
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.