Un bărbat de 29 de ani, din localitatea Drăgănești, a fost depistat de polițiști și condus la Penitenciarul Bacău, unde are de ispășit o pedeapsă de 4 ani de închisoare.

„Pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, de către Judecătoria Tîrgu Neamt, la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. În fapt, la finalul anului 2014, bărbatul a circulat cu un autoturism și a fost implicat într-un accident rutier soldat cu o victimă, după care a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Pentru că se mai întâmplă ca șoferii să șteargă cu oglinda câte un pieton e bine să știe că trebuie să anunțe poliția, chiar dacă omul atins de mașină spune că nu are nimic. În cazul în care i se face rău ulterior și se duce la spital, obligatoriu se va considera că este vorba despre un accident cu părăsirea locului faptei.

Cei mai mulți șoferi, însă, fug de la locul accidentului dacă se sperie sau dacă sunt sub influența alcoolului și speră să se „trezească” până ce vor fi prinși. (C.M.)

Articolul precedentPiatra Neamț – De zilele orașului, festival gastronomic
Articolul următorACTUALIZARE FOTO Nou accident în intersecția de la Girov
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.