De la piaţă la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, din Piatra-Neamț a fost transportat,  joi, 28 aprilie, în jurul orei 14:00, de un echipaj SMURD, la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, după ce a creat panică printre piețari.

Bărbatul a căzut, ca secerat, cu capul de asfalt, în apropierea Pieței Centrale, și a rămas inconștient preț de câteva minute, până la sosirea echipajului SMURD. Potrivit celor care au văzut întreaga scenă, bărbatul părea a fi băut.

A fost însoțit de un agent de pază și lăsat în zona asta a străzii. S-a uitat așa, în jur vreo 5 minute, și apoi a vrut să traverseze. Nu a mai apucat. S-a auzit o bufnitură și când m-am uitat, deja omul sângera”, a spus o vânzătoare de verdețuri.

Medicii de la Spitalul Județean au confirmat faptul că victima a consumat alcool. „Am vorbit cu dr. Nicorescu, cea care a preluat cazul. Bărbatul era sub influența alcoolului. Acum (ora 15:44 – n.r.), bărbatul este bine. În continuare, i se va face tomografie, iar dacă totul este în regulă va fi externat”, a precizat dr. Cristinel Sava, purtătorul de cuvânt al SJU Neamț. (M.T.)

Articolul precedentSegregarea şcolară, motiv de dispute la Neamţ
Articolul următorPentru candidații la poliție: la testul psihologic, din Neamț au picat peste 30%! Vezi lista cu rezultate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.