De ce e o idee buna sa alegi o bucatarie la comanda?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMobila de bucatarie trebuie sa indeplineasca trei criterii de baza. Trebuie sa fie extrem de calitativa pentru a rezista testului timpului, bine gandita pentru a fi sigur ca ai o bucatarie organizata si trebuie sa fie performant utilata. Pentru ca aceste cerinte sa fie indeplinite, cea mai recomandata solutie este sa iti achizitionezi o bucatarie la comanda. Iata care sunt avantajele unei bucatarii personalizate, cat si ce trebuie sa contina aceasta astfel incat sa te poti bucura de ea pe termen lung.

Avantaje si dezavantaje ale unei bucatarii la comanda

Mobila pentru bucatarie realizata la comanda prezinta o multime de avantaje, de la calitatea ei pana la posibilitatea personalizarii acesteia pana in cele mai mici detalii.

 • Bucatariile la comanda valorifica, pana la cel mai mic detaliu, spatiul din bucataria ta.
 • O bucatarie la comanda iti ofera posibilitatea de a o utila dupa bunul plac.
 • Unul din avantajele mobilei personalizate este faptul ca iti poti alege materialul si culoarea astfel incat sa fie in ton cu restul casei. Spre exemplu, privind bucatariile Naturlich poti observa cat de frumos se pot combina stiluri si nuante astfel incat bucataria sa devina punctul de atractie al locuintei tale.
 • In cazul mobilierului la comanda, materialele alese pot fi de o calitate mai buna comparativ cu cele din care sunt create bucatariile in serie.

De ce e o idee buna sa alegi o bucatarie la comanda?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCa orice alt lucru, mobilierul la comanda poate prezenta si cateva dezavantaje.

 • Costul poate fi mai ridicat decat in cazul unei bucatarii standard, in functie de cate detalii personalizate iti doresti sau de cate dotari extra ai nevoie.
 • Timpul de asteptare in cazul in care alegi o bucatarie la comanda poate fi mai mare decat in cazul in care alegi sa cumperi o bucatarie standard.

In cazul unei bucatarii la comanda trebuie acordata o atentie sporita masuratorilor pentru a nu pierde timp si bani cu corectarea lor. Pentru acest lucru, este ideal sa apelezi la serviciile specialistilor. Spre exemplu, in magazinele Naturlich poti beneficia de serviciul de proiectare 3D a bucatariei dorite.

Ce trebuie sa contina o bucatarie la comanda

In ceea ce priveste mobila pentru bucatarii, aceasta a inceput sa preia, usor, usor, din atributiile camerei de zi. Astfel, este de la sine inteleasa nevoia pentru care oamenii acorda o atentie aparte modului in care arata si cum este utilata bucataria.

 • Dulapurile si sertarele bucatariei moderne trebuie sa fie dotate cu amortizoare pentru a iti oferi posibilitatea manevrarii silentioase a acestora.
 • Acestea trebuie sa fie gandite astfel incat sa incapa in ele de la cea mai mica lingurita pana la cea mai mare oala pentru gatit.
 • Jolly-ul este un corp de bucatarie extraoprdinar de util ce iti asigura accesibilitate imediata pentru uleiuri si condimente.
 • Blatul bucatariei trebuie sa fie suficient de spatios iar materialul unul rezistent.
 • Pentru a-ti usura existenta, bucataria trebuie sa fie dotata cel putin cu plita, cuptor, hota, dar si cu masina de spalat vase.

Dupa cum observi, indiferent de forma bucatariei tale, dimensiunea ei sau dorintele tale, daca apelezi la crearea unei bucatarii la comanda mai mult ca sigur nu va trebui sa faci niciun compromis din punct de vedere al spatiului, utilitatii sau designului.

Articolul precedentLa noapte trecem la ora de vară
Articolul următorCe facem cu Spitalul de Urgență Neamț – conferință de presă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.