axinte pastor

* peste 1000 de copii din Piatra Neamț și din comunele din județ îl vor întâmpina pe Moș Crăciun mai devreme

Biserica Penticostală din Piatra Neamț în colaborare cu Primăria Piatra Neamț și cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț vor face fericiți peste 1.000 de copii. Vineri, 13 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor,  reprezentanții Bisericii Penticostale din Piatra Neamț vor face cadouri pentru copiii care provin din familii defavorizate. În cadrul evenimentului caritativ copii prezenți vor avea parte și de un moment artistic pregătit de orchestra din Țolici, comuna Petricani. Cadourile vor conține fructe și jucării.

„Dragostea pentru Dumnezeu trebuie manifestată prin dragostea față de oameni. A nu-ți arăta dragostea față de aproapele este un păcat. Aceste daruri vin din dragoste pentru toți copiii, indiferent de religie sau de culoare. Nu facem nicio diferență. În Piatra Neamț învățătorii au avut misiunea de a invita copiii care se află în dificultate. Primăria Piatra Neamț ne-a ajutat cu logistica”, a declarat Liviu Axinte, pastorul Bisericii Penticostale din Piatra Neamț.

Săptămâna viitoare, pastorul Liviu Axinte, împreună cu reprezentanți ai unor biserici din Germania, va merge pentru a împărți aceleași bucurii, copiilor din Oniceni, Valea Ursului și Borlești. (M. TEODOROF)