Daniel Harpa renunță la doi directori, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimarul Daniel Harpa a declarat pentru zchnews.ro că pregătește înlocuirea a doi directori de la două instituții subordonate Consiliului Local.

Este vorba de ECO și Centrul de Întreținere Urbană.

Dacă despre Cătălin Toma, directorul actual al ECO, spune că își dă demisia din motive personale, despre Adrian Mironeasa edilul afirmă că este timpul să ofere o şansă şi unui tânăr să facă performanţă.

„La ECO, actualul director și-a demonstrat competența și a scos din impas societatea la momentul anului 2013, dar, din motive personale, se va retrage din funcție. Pentru noul director m-am gândit la o persoană tânără, pregătită profesional și neimplicată politic. Cu domnul Mironeasa de la CIU nu am nimic personal, dar cred că a venit momentul să lăsăm oamenii tineri să demonstreze că pot face lucruri deosebite. Oricum, după licitația de la județ pentru gunoaie luăm în calcul și o fuziune între cele două societăți subordonate Consiliului Local și probabil va rămâne o singură societate”, a spus primarul Daniel Harpa.

Din surse, deocamdată neconfirmate oficial, numele noului director de la Centrul de Întreținere Urbană este Dumitru Gaiță, candidat pe listele PSD la Consiliul Local. (C.T. STURZU)

Articolul precedentUrmărit internaţional prins la Piatra-Neamţ
Articolul următorPagube de 11 milioane de lei produse de inundații în Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.