pietricica turism
Ionel ARSENE, Ilie SÂRBU, Daniel HARPA şi Ioan CHELARU
Ionel ARSENE, Ilie SÂRBU, Daniel HARPA şi Ioan CHELARU

Legat de disputele din sânul organizației județene PSD dintre aripa Ioan Chelaru și aripa Ionel Arsene, Daniel Harpa neagă că ar fi vorba de un conflict între cei doi lideri, ba mai mult ne mărturisește că cei doi se împacă foarte bine.

„Eu știu că nu este nici un conflict între cei doi, sunt doar speculații și răutăți. Din ce am văzut relația dintre senatorul Chelaru și deputatul Arsene este perfectă. Chiar se ajută unul pe altul la nivel de Parlament”, a spus șeful PSD Târgu-Neamț.

Nici când vine vorba de o eventuală debarcare de la șefia PSD Neamț a deputatului Arsene după alegerile de la organizația județeană, Daniel Harpa este convins că mentorul său politic își va păstra funcția de președinte.

„Nici vorbă de vreo schimbare din funcția de președinte a PSD Neamț a deputatului Arsene. La câte a făcut pentru primarii din județul Neamț deputatul Arsene și la cât s-a zbătut pentru acest județ nu cred că pierde șefia și sunt sigur că va face o echipă grozavă cu deputatul Liviu Harbuz și senatorul Ioan Chelaru”, a mai adăugat Daniel Harpa. (C.T. STURZU)