reclama autocenter

Primarul orașului Târgu-Neamț, Daniel Harpa, se disculpă și spune că decizia numirii profesorului Emil Creangă în funcția de manager al echipei de Liga a III-a, Cetatea Târgu Neamț nu-i aparține.

”Nu l-am numit eu manager la Cetatea. Eu nu am nicio funcție la această echipă. Dl. Emil Creangă a fost numit de Consiliul de Administrație de la Cetatea. În momentul în care a fost numit manager la Cetatea nu avea nicio condamnare. Din ce am văzut și din ce am studiat nu are nicio legătură situația lui juridică cu situația echipei Cetatea”, a declarat Daniel Harpa.

Vă reamintim, că pe data de 13 noiembrie 2013, același primar al orașului Târgu Neamț a precizat următoarele: ”Dl. Emil Creangă este managerul clubului Cetatea Târgu Neamț. Se va ocupa de tot ceea ce înseamnă organizarea clubului și de partea economică”.

Între timp ”situația juridică” a fostului inspector școlar general Emil Creangă, actualmente managerul Cetății Târgu Neamț, s-a schimbat, în sensul în care acesta a fost condamnat de Curtea de Apel Bacău la doi ani de închisoare cu suspendare pentru ”fals intelectual, uz de fals, folosirea, sau prezentarea de documente, ori declarații false, inexacte, ori incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităților Europene și schimbarea fără respectarea prevederilor legale a destinației fondurilor obținute din bugetul general al CE”. (C.S.)

Articolul precedentOvidiu Marc a oferit declarația zilei
Articolul următorVelici s-a adaptat la Dinamo

1 COMENTARIU

  1. Daca l-a numit Consiliul de ADministratie ,inseamna ca dl Creanga este reprezentantul majoritatii celor din CA.Cine este finantatorul echipei ..?Cine are majoritatea in CA??As dori explicatii ,,de unde pana unde si din ce motiv,Primaria are reprezentant in CA -ul echipei?Este primaria cea care finanteaza activitatea echipei de fotbal in dauna altor cheltuieli strict necesare in oras?? ASTEPT LAMURIRI DE LA CINE CUNOASTE SITUATIA!

Comments are closed.