Daniel Harpa a fost desemnat candidat al PSD pentru Primăria Târgu Neamţ. Anunţul a fost făcut de preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, în cadrul alegerilor pentru şefia PSD Târgu Neamţ (Harpa va continua şi ca preşedinte al organizaţiei locale), care s-au desfăşurat săptămâna trecută.

“Sincer, nu am emoţii că la Târgu Neamţ nu vom câştiga cu Daniel Harpa la primărie, dar trebuie să trecem peste aroganţa aia că noi suntem de la PSD, că suntem cei mai buni. Trebuie să tratăm cu maximă seriozitate alegerile locale. La alegerile locale oamenii vorbesc despre omul care candidează, nu despre partid. Ceea ce a făcut Harpa la Târgu Neamţ nu poate fi contestat de nimeni care e sănătos la cap”, a declarat Ionel Arsene.

“Pornesc la drum cu încrederea că târgnemţenii apreciază ceea ce am realizat până acum, dar şi cu speranţa că vor dori să îmi continui proiectele pe care le-am început sau sunt în curs de derulare. Mai sunt multe de făcut în oraşul nostru, de aceea vreau să îmi duc la îndeplinire toate proiectele. În 8 ani de zile am adus investiţii la Târgu Neamţ în valoare de 21 de milioane de euro. Voi veni în faţa târgnemţenilor cu o echipă nouă, cu tineri, cu oameni care nu au mai activat politic până acum, cu medici, profesori şi oameni de afaceri, dar şi din societatea civilă”, a precizat Daniel Harpa. (ZCH NEWS)