Marţi, 16 aprilie, primarul Daniel Harpa şi-a sărbătorit ziua de naştere, alături de angajaţii din primărie, după ora 16:00, dar şi alături de membrii PSD Târgu Neamţ. Dar, aşa cum ne-a declarat, cel mai frumos cadou pe care l-a primit la împlinirea vârstei de 46 de ani a fost să-şi vadă subordonaţii din primărie mai uniţi ca niciodată.

“Sper ca la anul să ne vedem şi mai uniţi ca până acum. Mă bucur că vă văd uniţi şi că sunteţi în număr aşa de mare. Este primul an când v-aţi adunat aşa de mulţi şi când vă văd uniţi ca niciodată. O să încerc şi în continuare să mă ridic la înălţimea aşteptărilor dv. Vă doresc sărbători fericite! Vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi pentru mine şi cetăţenii oraşului! O să vă rog să facem o poză de grup să îmi aduc şi eu aminte când voi fi pensionar”, a transmis edilul.

După poza de grup, în calitate de preşedinte al PSD Târgu Neamţ, Daniel Harpa s-a îndreptat şi spre sediul acestei organizaţii. Printre cei care l-au aşteptat s-au aflat Vlad Angheluţă, directorul Apa Serv şi inspectorul şcolar general, prof. Elena Laiu. Consilierul local Vasile Dron i-a compus şi o poezie: „Acum când cifra anilor ajunge la 46//Şi ca primar tot spuneţi că v-aţi săturat//Eu vă urez ca-n anul care vine//Să ajungeţi ori senator, ori poate deputat”.

„Mă bucur că sunteţi într-un număr atât de mare! Voi fi în continuare alături de dv. şi de cetăţenii oraşului. Nu ştiu dacă se va realiza ce mi-a urat domnul Dron, dar sigur va veni o vreme când va trebui să lăsăm locul la alţii mai tineri. Mă bucur să văd că sunteţi o echipă unită”, a transmis Daniel Harpa.

Edilul a oferit şi presei câteva detalii despre această zi: „Nu pot decât să mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine în această zi şi şi-au făcut timp să mă felicite, telefonic sau personal. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea a fost să-mi văd subordonaţii din primărie, mai uniţi ca niciodată. Astăzi, i-am văzut pe toţi la aceeaşi masă, cu zâmbetul pe buze. Am fost felicitat de multe persoane fără funcţii politice sau administrative. Dar am fost felicitat şi de toţi parlamentarii PSD din Neamţ, de consilieri judeţeni PSD, cât şi PNL, de primari PSD, cât şi PNL, pentru că aşa este normal, să punem înainte de toate omenia, nu culoarea politică”. (C.T. STURZU)