pietricica turism

Handbalistele divizionarei A, HCF Piatra Neamț au pierdut derby-ul Moldovei cu Știința Bacău, scor 26-29 (13-13). Partida a avut loc marți, 25 martie, în orașul vecin și a contat pentru runda a XXII-a. În tur, jocul s-a încheiat cu rezultatul de 26-26.

“Am pierdut la 3 goluri, dar am condus până în minutul 38“, a declarat profesorul Dan Valentin, antrenorul echipei pietrene. “Apoi am jucat de la egal la egal până în minutul 56, însă, din păcate, diferența pe finalul partidei au făcut-o arbitrii. Băcăuancele au câștigat pe nedrept”.

Principalele marcatoare ale echipei HCF au fost Oana Rotaru-Teleucă (6 goluri) și Rebeca Roșca (5 goluri).

“A fost un meci în care fetele și-au dorit victoria, au muncit, au luptat, însă, din păcate, arbitrii au fragmentat jocul și ne-au făcut să greșim. Cu o mare dârzenie au luptat ambele echipe, însă noi să știți că am avut un plus de atitudine. Sperăm să terminăm cu bine acest campionat că suntem la limita limitelor”, a mai spus antrenorul emerit Dan Valentin.

În clasament, HCF ocupă locul al nouălea cu 28 de puncte. Sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 15:30 și duminică, 30 aprilie, de la ora 11:00, pietrencele susțin, pe teren propriu, ambele partide cu Spartac București, ocupanta ultimului loc în clasament. Partida tur, programată în luna ianuarie, nu s-a jucat din cauza din cauza drumurilor înzăpezite. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)