0:00

Cutremurător: O fetiţă de 8 ani acuză că a fost violată de o rudă!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO fetiţă de numai 8 ani, din satul Ghidion, comuna Stăniţa, a fost luată cu ambulanţa aseară, 25 iulie, ea spunând că a fost victima unui abuz sexual.

În seara de 25 iulie, în jurul orei 23.55, a fost transportată la CPU Roman o fetiță de 8 ani jumătate, din satul Ghidion, victima unui abuz sexual.  Pacienta era însoțită de o mătușă. A fost examinată de medicul ginecolog, s-au recoltat probe și au fost trimise la Laboratorul de Analize. Medicul ginecologic a recomandat consult al Medicinei Legale. De asemenea, asistența socială a Spitalului Municipal Roman, a preluat cazul”, a precizat Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Copila a plecat la domiciliu după examinare.

IPJ Neamţ a deschis dosar penal pentru abuz sexual şi viol. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman.

„Fetiţa a dat o primă declaraţie, cercetările sunt încă în fază incipientă şi nu pot oferi prea multe detalii din acest motiv. Ea a beneficiat încă de aseară de consiliere şi protecţia care se acordă victimelor abuzurilor copii prin sesizarea DGASPC. Este deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală şi viol care nu este cu autor necunoscut. Suspectul este o rudă a fetiţei. Mai multe detalii voi putea furniza în momentul în care se va face o acuzaţie clară şi atunci acesta va beneficia de prezumţia de nevinovăţie”, ne-a declarat prim-procurorul Dragoş Varganici, purtătorul de cuvânt al parchetului romaşcan.

Astăzi, fetiţa urmează să fie examinată de un medic legist care va stabili dacă aceasta prezintă leziuni specifice abuzului de acest tip.

Angela Croitoru

Foto: arhivă

Articolul precedentTrei loturi din „Autostrada Moldovei” scoase la licitație
Articolul următorPNL Târgu Neamț: „Indiferența PSD poate ucide! Cei vinovați trebuie să plătească”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Din nefericire, in acest sat sunt comise crime destul de des…in ceea ce o priveste pe fetita si pe sora ei, din cate am inteles, acel barbat intretinea de mult timp relatii sexuale cu ele, ademenindu-le cu dulciuri, iar parintii fetitelor stiau ce se intampla, dar primeau si eu bani pentru a pastra tacerea. Sper sa se faca dreptate si sa nu se intample ceva cu viata fetitei care a declarat impotriva criminalului, in cazul in care el va fi gasit nevinovat, va fi in stare de fapte si mai grave….

Comentariile sunt închise.