Curtea de Apel Bacău a stabilit: Ionel Arsene nu are voie să plece din ţară, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCurtea de Apel Bacău a menţinut decizia Tribunalului Neamţ şi nu i-a permis lui Ionel Arsene să părăsească ţara, pentru a participa la conferinţa economică de la Bruxelles, care a început astăzi şi durează până pe 23 martie inclusiv.

Prin încheierea penală nr. 21 din 21.03.2018, pronunțată de Curtea de Apel Bacău în dosarul nr. 431/103/2018/a1.2 s-a respins contestația formulată de inculpatul A. I. împotriva încheierii nr. 38/2018 a Tribunalului Neamț ca nefondată”, ne-a declarat Nicoleta Preda, expertul în relaţii publice de la Curtea de Apel Bacău. „A fost obligat inculpatul la plata sumei de 100 lei către stat cu titlu de cheltuieli judiciare. Încheierea este definitivă”.

Plecarea la Bruxelles este deja o miză mică în comparaţie cu procesul care îl aşteaptă luni pe Ionel Arsene. La Tribunalul Neamţ se va judeca cererea procurorilor DNA de a înlocui măsura controlului judiciar cu arestul preventiv.

C.M.

 

 

Articolul precedentACTUALIZARE Conducerea ISJ Neamţ despre dispariţia de la CSEI Târgu Neamț
Articolul următorACTUALIZARE Accident cu încarcerare la Bicaz Chei! Unul dintre şoferi era băut!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.