reclama autocenter

ana zaharia 02Pusă în libertate, pe 6 noiembrie, de Tribunalul Neamţ, care a decis s-o plaseze sub control judiciar, profesoara acuzată că şi-a tranşat soţul a primit o lovitură, astăzi, 11 noiembrie, la Curtea de Apel Bacău. Instanţa a decis: „Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ împotriva încheierii nr. 31/PAP/ 6.11.2015 pronunţată de Tribunalul Neamţ în dosarul nr. 2924/103/2015. Desfiinţează încheierea în totalitate, menţine spre rejudecare iar pe fond: În baza art 234 Cpp prelungeşte starea de arest a inculpatei Zaharia Ana – cu date stare civilă cunoscute – cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de: – omor calificat, profanare de cadavre şi morminte, pe o perioadă de 30 de zile de la data de 15 noiembrie 2015 şi până la 14 decembrie 2015 inclusiv . Definitivă”.

Decizia Tribunalului Neamţ fusese luată în condiţiile în care, aşa cum a declarat procurorul Stelian Olteanu, care conduce ancheta „Specialiştii de la IML Iaşi n-au reuşit să stabilească, în lipsa organelor interne, cauza morţii, aşa că pentru prima oară în viaţa mea mi-a fost dat să văd pe nişte concluzii medico-legale – cauza morţii necunoscută”.

Peste aceaste „concluzii” a mai venit una după expertiza psihiatrică: discernământ scăzut.

Totuşi, magistraţii de la Bacău au judecat dosarul având aceleaşi documente de bază şi, în plus, doar contestaţia procurorului, care s-a opus eliberării unei femei acuzate de o crimă feroce. Deci, concluzia general valabilă este că încurcate sunt căile Justiţiei. (C. MIRCEA)

Articolul precedentCadastru gratuit pentru 6 comune din Neamţ!
Articolul următorPoliţist şi vameş, necazuri de la viţa-de-vie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.