Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu” Neamț organizează, în perioada 22 martie-31 mai, un curs de limba engleză specializat pentru domeniul afacerilor. Cursul este realizat în parteneriat cu Active English Club SRL Piatra-Neamț, se intitulează „Business English-KeyTopics (Engleza pentru afaceri-Concepte cheie)” şi este coordonat de profesoara Petronela Noroc.

„Cursul se adresează persoanelor cu vârsta minimă 18 ani, care au un nivel pre-intermediar de cunoștințe de limba engleză. Acest curs are o durată de 15 ore și este structurat în 10 ședințe de câte 90 minute fiecare. Biblioteca Județeană propune două variante de orar pentru desfășurarea cursului, în scopul de a oferi tuturor persoanelor interesate posibilitatea de a putea participa la curs: vineri dimineața, de la ora 10:00 la ora 11:30, sau vineri după-amiaza, de la ora 17:00 la ora 18:30. Numărul minim de cursanți pentru o grupă este de 10 persoane. Dacă, în urma solicitărilor, se va întruni numărul minim de cursanți la fiecare grupă, respectiv grupa de dimineață și grupa de după-amiază, cursul se va desfășura pentru ambele grupe”, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de cultură.

Prețul unui curs este de 156 lei de persoană, din care 6 lei reprezintă taxa pentru materialele de birotică necesare desfășurării cursului și se achită la Biblioteca Județeană, iar 220 lei reprezintă onorariul coordonatorului de curs și se achită la Active English Club SRL Piatra-Neamț. Înscrierile au loc la Filiala de carte străină a Bibliotecii Județene (bd. Republicii nr. 17), până vineri, 22 martie. (ZCH NEWS)

Articolul precedentL3 Suporter Club Oţelul Galaţi-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ (16.03, 15:00)
Articolul următorLIGA ELITELOR Echipele CSM Ceahlăul joacă la Voluntari şi Bucureşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.