0:00

Politehnica Iaşi încearcă astăzi, 24 iunie, să ajungă în finala Cupei României, ediţia 2019/2020. Partida din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe va începe la ora 20:00 şi va fi transmisă în direct la Digi, Look şi Telekom.

CUPA ROMÂNIEI Politehnica Iaşi încearcă să se califice în finală, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Politehnica Iaşi (în dungi) a eliminat Universitatea Craiova pentru a ajunge în semifinale

Sepsi a depăşit performanţa de anul trecut, când a ajuns până în “sferturi”, iar Poli este pentru a cincea oară în semifinalele cupei, după 35 de ani de la ultima reuşită în această competiţie. Sepsi a eliminat până acum Ripensia Timișoara (4-1), Astra Giurgiu (4-2) şi Petrolul Ploieşti (1-0), iar Poli a obţinut următoarele rezultate: 1-0 cu Rapid Bucureşti, 3-0 cu Metalul Buzău şi 3-2 cu Universitatea Craiova. Joi, 25 iunie, tot de la ora 20:00, se va disputa cealaltă semifinală: Dinamo Bucureşti-FCS Bucureşti.

CUPA ROMÂNIEI Politehnica Iaşi încearcă să se califice în finală, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În urma deciziei Comitetului Executiv al FRF, și în rundele finale ale Cupei României, sezonul 2019-2020, echipele pot efectua până la 5 înlocuiri pe durata partidelor. Pentru a nu afecta cursivitatea jocului, schimbările vor putea fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere. De asemenea, cluburile pot înscrie pe lista oficială de meci până la 20 de jucători, cu condiția ca 8 dintre aceștia să fie formați la nivel național”, precizează FRF. Retururile sunt programate peste două săptămâni. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Politehnica Iaşi şi FRF)

Articolul precedentACTUALIZARE Un nou COD PORTOCALIU pentru Regiunea Nord-Est
Articolul următorMesajul primarului Dragoș Chitic de zilele municipiului Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.