Miercuri, 24 aprilie, s-au disputat partidele manşei tur din semifinalele Cupei României-faza judeţeană. În meciul considerat derby al acestei faze a competiţiei, Ozana Târgu Neamţ şi Bradu Borca au încheiat, din nou, la egalitate, scor: 1-1 (0-0). Au marcat: Creţu/Crengăniş. Mai multe discuţii au fost după meci, oaspeţii acuzând agresivitatea gazdelor.

„Mă rezum la a spune că sunt mulţumit de rezultat, în condiţiile extrem de agresive la care am fost supuşi atât pe teren, cât şi în afara lui. Am 3 jucători accidentati dintre care unul a ajuns la urgenţe şi nu știu când voi mai miza pe aportul lor, asta în timp ce gazdele au primit un singur cartonaş galben spre sfârșitul meciului. Mi-a fost destul de greu să gestionez evoluția echipei mele, mai ales că băieții au venit destul de relaxaţi după ce, cu câteva zile în urmă, au trecut uşor de aceiași adversari, dar, până la urmă, plecăm cu prima șansă în încercarea de a ajunge în finala cupei”, a declarat antrenorul Florin Pintilii (Bradu Borca).

Gazdele au respins acuzele aduse: „A fost o partidă destul de încordată, dar cu un joc destul de slab din partea ambelor echipe. Noi am controlat jocul, am avut posesia şi am reuşit să şi înscriem un gol. Ei au egalat la singura fază mai răsărită, într-adevăr un gol deosebit, o semifoarfecă a lui Crengăniş. Cei de la Borca reclamă un fault dur al lui Patrichi. Eu am văzut că a fost de fapt un contact Stroia-Moisi. Şi Patrichi mi-a confirmat că nu şi-a lovit adversarul”, a precizat preşedintele Victor-Andrei Isache (Ozana Târgu Neamţ).

Returul este programat miercuri, 1 mai, de la ora 17:00. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: G. CRĂCANĂ)

Articolul precedent3.000.000 de lei pentru Biserici de la Consiliul Județean Neamț
Articolul următorProgram de Sărbători la Bazinul de înot şi Sala sporturilor Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.