Miercuri, 17 aprilie, de la ora 17:00, se dispută sferturile Cupei României-faza judeţeană. Meciul cel mai interesant al rundei opune Vulturul Costişa şi Victoria Horia.

“Nu avem obiectiv în Cupa României, dar jucăm acasă şi vom trata meciul cu maximă seriozitate. Nu mizăm pe o victorie, deoarece am avut un amical cu ei în pauza de iarnă şi am pierdut. Avem tot lotul valid şi sperăm să fie un joc frumos. Poate şi vremea va fi mai bună”, a declarat Dorel Berbecariu, reprezentantul Vulturului Costişa.

“Vom fi din nou foarte puţini. Momentan ne bazăm pe 10-11 oameni. Costişa este o echipă foarte bună, probabil cea mai valoroasă din Liga a V-a. Ca la orice meci de cupă, nu există diferenţă mare între adversare, se poate întâmpla orice. Eu îi văd pe ei favoriţi”, a precizat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

O altă partidă interesantă va fi Bravo Bodeşti-Moldova Cordun.

“Am vrea să mergem mai departe, dar Moldova Cordun este o echipă bunicică. Sperăm să le facem faţă cu brio. Important este să vedem dacă reuşim să ne strângem cu toţii. Miercuri e ceva mai greu, dar meciul este acasă şi ne adunăm ceva-ceva mai uşor”, a menţionat Florin Busuioc, antrenorul formaţiei Bravo Bodeşti.

“Bravo Bodeşti este o echipă bunişoară. Nu ştim dacă vom reuşi să trecem mai departe. E dificil din punct de vedere financiar, mai ales că, zicem noi, avem şanse şi la play-off, chiar aşa mici. Dacă vin toţi băieţii, ne gândim doar la victorie”, a spus Iulian Popescu, preşedintele Moldovei Cordun.

Runda de miercuri mai cuprinde şi partidele Stejarul Ţibucani-Bradu Borca şi ASF Girov-Ozana Târgu Neamţ. “Respectăm Cupa şi vrem să avansăm cât mai mult în această competiţie”, a precizat şi Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentSenatorul liberal, Eugen Țapu: ”Treziți-vă! Opriți distrugerea economiei!”
Articolul următorAdolescentul piroman din Tazlău, reținut după o nouă tentativă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.