reclama autocenter

autograf

Neprevăzătul a stat departe de ediția din acest an a Cupei României, organizată la Piatra Neamț de Federația Română de Karate Tradițional și găzduită de Clubul Sportiv Ceahlăul prin secția de profil condusă de Paul Pintilie. Maestrul Fidèle Gouandjika (5 Dan Shotokan și 7 Dang Qwan Ki Do), africanul care a inspirat o generație de români în artele marţiale vine la Piatra Neamț.

Cupa României este primul mare eveniment din calendarul competițional oficial care se desfășoară după decesul președintelui federației, maestrul Dan Stuparu. Partea spectaculoasă începe sâmbătă, la ora 11, la sala Ceahlăul, și cuprinde întreceri de kumite, kata, embu și fuguko pentru cadeți, juniori, tineret și seniori.

Originar din Republica Centrafricană, Fidèle a absolvit Facultatea de Electrotehnică din Iași, secția Electronică și telecomunicații în 1983. A avut doi colegi de grupă remarcabili din Piatra Neamț. Unul este Cristi Delcea, stabilit de circa 20 de ani în SUA. Al doilea, Ioan Roșca, nimeni altul decât militantul veteran pentru cauza societății civile, se pregătește de-o reîntâlnire emoționantă. (Viorel COSMA)

Articolul precedentȘăfi, moșmande, abureli
Articolul următorCurățenia de toamnă cu amenzi și panouri de avertizare