0:00

CUPA ROMÂNIEI: CSM Ceahlăul, ultima apariţie oficială în 2016, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDeși credeau că au terminat-o cu meciurile oficiale pe acest an, fotbaliștii de la CSM Ceahlăul au fost programați și în faza a doua a Cupei României. Ei vor juca în deplasare cu Voința Dochia, duminică, 20 noiembrie, cu începere de la ora 11:00. În turul inaugural al întrecerii, CSM Ceahlăul a eliminat cu scorul de 13 -0 Viitorul Podoleni, iar echipa din Dochia a întrecut cu 4-3 pe Energia Pângărați. Cea mai bună grupare a seriei a II-a a Ligii a V-a la fotbal și-a depășit în campionat cu 4-1 adversara de duminică. Golurile pietrenilor au fost marcate atunci de Apostol (2), Zaharia și Mateiciuc.

„E bine că mai avem un meci oficial de jucat, deoarece are altă miză și, în felul acesta, continuăm pregătirea. Tratăm cu seriozitate partida și dorim o nouă calificare. Acesta-i obiectivul, să ajungem cât mai departe în Cupa României. Din păcate, Lupei este accidentat și s-a antrenat separat, în vreme ce Rotaru și Apostol nu s-au pregătit, deoarece au avut de susținut examene la facultate„, a spus profesorul Toader Șteț, antrenorul principal al pietrenilor.

În celelalte trei partide se înfruntă Stejarul Stănița cu Voința Valea Ursului, Voința Botești cu Unirea Dulcești (9-0 cu Moldova II Cordun în partida reoprogramată pe 16.11) și Flacăra Brusturi cu Zorile Urecheni. Arsenal Văleni este calificată direct.

AJF Neamț anunță toate echipele care vor juca duminică, 20 noiembrie, că se va ține un minut de reculegere în memoria lui Daniel Prodan. Fostul fundaș al naționalei a decedat, în seara de 16 noiembrie, la vârsta de doar 44 de ani. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentLIGA A III-A: CSM Roman, victorie concludentă cu Sportul Chiscani!
Articolul următorLIGA A IV-A: Cinci echipe luptă pentru locul 3!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.