0:00

Miercuri, 16 mai, de la ora 18:00, sunt programate partidele tur din semifinalele Cupei României Timişoreana (faza judeţeană). Cimentul Bicaz şi CSM Ceahlăul Piatra Neamţ vor deschide seria celor 4 meciuri în care se vor confrunta în următoarele 3 săptămâni.

„Referitor la cele 4 meciuri cu Ceahlăul, vom încerca să jucăm cât mai bine şi să scoatem cât mai multe puncte şi totodată să ne calificăm în finala Cupei pentru a ne apăra trofeul. Cu siguranţă vor fi meciuri fumoase, cu ritm, în care va trebui să arătăm că am învăţat din înfrângerea de la Piatra. Aşa cum am arătat şi în meciul pierdut pe teren la Borca, vom juca cu toţi adversarii cât putem de bine, respectând ambele competiţii în care suntem angrenaţi şi în care am ajuns pe merit”, a declarat Cristian Luca, antrenorul echipei Cimentul Bicaz.

CUPA ROMÂNIEI Cimentul, primul meci din seria de 4 cu CSM Ceahlăul * Speranţa Răuceşti şi Voinţa Ion Creangă, duel pentru finală, ZCH NEWS - sursa ta de informații
15 APRILIE 2018: CSM CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ-CIMENTUL BICAZ 5-0 (3-0)

Jocurile cu Cimentul vor fi frumoase, știm că au o echipă bună, experimentată, pe care o respectăm! Vrem să ne calificăm în finala Cupei României!”, a precizat Gabriel Rădulescu, antrenorul formaţiei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

Cele două formaţii se vor mai întâlni de două ori în play-off-ul Ligii a IV-a (20 mai – Bicaz şi 3 iunie – Piatra Neamţ) şi, desigur, în returul din semifinalele Cupei României Timişoreana (23 mai).

În cealaltă semifinală se vor confrunta Voinţa Ion Creangă şi Speranţa Răuceşti. „Ne propunem să-i batem. Noi ne-am axat pe Cupa României. Ne propunem victoria şi intrarea în finală”, a declarat Gheorghe Leonte, organizatorul de competiţii al echipei Voinţa Ion Creangă.

CUPA ROMÂNIEI Cimentul, primul meci din seria de 4 cu CSM Ceahlăul * Speranţa Răuceşti şi Voinţa Ion Creangă, duel pentru finală, ZCH NEWS - sursa ta de informații
15 APRILIE 2018: SPERANŢA RĂUCEŞTI-VOINŢA ION CREANGĂ 5-2 (1-1)

„Abordăm meciul cât se poate de serios. Va fi aceeaşi garnitură din sferturi, dar vom apela şi la 2-3 dintre jucătorii de la Iaşi, deoarece avem accidentaţi. Sperăm să obţinem un rezultat cât mai bun. Dacă scorul ne va fi favorabil, în retur vom juca cu toţi titularii, pentru a forţa intrarea în finala Cupei României la nivel judeţean”, a menţionat Daniel Zavate, antrenorul formaţiei Speranţa Răuceşti.

Partidele retur sunt programate miercuri, 23 mai, de la ora 18:00. Finala va avea loc pe data de 10 iunie, locul întâlnirii urmând să fie stabilit de formaţiile calificate. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Speranţa Răuceşti)

Articolul precedentOlimpiada Județeană de Științe pentru Juniori are loc la Piatra Neamț
Articolul următorZIUA Z- operațiune masivă DIICOT în 28 de județe, printre care Neamț, Bacău, Suceava, Iași, Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.