Miercuri, 17 aprilie, s-a disputat faza sferturilor de finală în cadrul Cupei României Timişoreana-faza judeţeană. Performera rundei a fost lidera la zi a Seriei A a Ligii a V-a, care a obţinut calificarea în semifinale: Bravo Bodeşti-Moldova Cordun 2-1 (0-0).

„A fost un meci plăcut, aprig disputat. Felicit oaspeţii, pentru că s-au prezentat şi au jucat cu foarte multă ardoare. Pot spune că Dumnezeu a ţinut cu noi. Am deschis scorul, ne-au egalat, iar spre final de meci am făcut 2-1. Ambele echipe au avut absenţe importante. Per total suntem mulţumiţi. Aşteptăm tragerea la sorţi”, a declarat Florin Busuioc, antrenorul formaţiei Bravo Bodeşti.

În celelalte partide, formaţiile de Liga a IV-a care au şi şanse serioase de a participa la play-off s-au calificat cu scoruri detaşate: Stejarul Ţibucani-Bradu Borca 1-10 (1-4), ASF Girov-Ozana Târgu Neamţ 3-11 (1-3) şi Vulturul Costişa-Victoria Horia 2-10 (2-7).

Semifinalele Cupei României Timişoreana-faza judeţeană se vor disputa în două manşe pe 24 aprilie şi 1 mai. Programul meciurilor se trage la sorţi astăzi, 18 aprilie. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: G. CRĂCANĂ)

Articolul precedent23 de benzinării controlate și una singură amendată de ITM Neamț
Articolul următorS-a stabilit ordinea pe buletinele de vot pentru euroalegerile din 26 mai
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.