Bradu Borca a cucerit Cupa României la nivel judeţean miercuri, 15 mai, după un duel dus până în prelungiri cu Victoria Horia. Scorul final a fost 4-2, după 1-1 la pauză şi 2-2 la finalul celor 90 de minute. Au marcat Talpan, Gorea (2) şi Pisică/Chiriţă (2).

CUPA ROMÂNIEI Bradu Borca-Victoria Horia 4-2 (1-1, 2-2) Un meci plin de nervi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMeciul a fost de un nivel modest, dacă este să comparăm cu derby-ul Speranţa Răuceşti-Bradu Borca, din week-end-ul trecut. În compensaţie şi probabil ca un ecou al recentului duel din campionat, în destul de multe momente au ieşit la iveală nervii. Mai întâi la pauză, când Ciprian Jigane (Bradu Borca) şi Bogdan Găucan (Victoria Horia) au dus disputa verbală până la uşa vestiarului, fiind cu greu calmaţi de observatorul meciului.

Nervii au continuat şi după pauză, jucătorii nereuşind să fie potoliţi în totalitate nici de cele două cartonaşe roşii arătate de centralul Bogdan Florea. Bradu Borca a jucat ceva mai bine în prelungiri, când, probabil şi pe fondul unei prospeţimi fizice superioare, a reuşit să tranşeze meciul cu două goluri.

CUPA ROMÂNIEI Bradu Borca-Victoria Horia 4-2 (1-1, 2-2) Un meci plin de nervi, ZCH NEWS - sursa ta de informații CUPA ROMÂNIEI Bradu Borca-Victoria Horia 4-2 (1-1, 2-2) Un meci plin de nervi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRemarcăm galeria formaţiei Bradu Borca, care a fost gălăgioasă ca de obicei. Dar şi puştii Victoriei Horia au fost extrem de sufletişti, susţinându-şi echipa cu mult curaj. Meciul a atras în tribună mulţi oameni de fotbal, dintre care, fără a pretinde că i-ar fi observat pe toţi, reporterul i-a remarcat pe Ioan Costin Toma, Cristian Vornicu, Toader Şteţ, Cristian Luca, Victor-Andrei Isache, Florin Pintilii, Cătălin Rusu, Florin Dăscălescu, Doru Botez, Florin Busuioc sau Ovidiu Arusoaiei. Cum era de aşteptat a răspuns prezent la acest meci şi primarul de la Borca, Ovidiu Geo-Niţă.

CUPA ROMÂNIEI Bradu Borca-Victoria Horia 4-2 (1-1, 2-2) Un meci plin de nervi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFinalmente nervii s-au calmat, lăsând loc şi tradiţionalei fotografii comune a celor două echipe. Urmează ultima etapă duminică, apoi un play-off cu jocuri din trei în zile. Finalistele de azi se vor mai întâlni astfel de două ori. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentMedicii ortopezi – cu un… picior afară din arest
Articolul următorEvaluare Națională 2019: În Neamț, 154 elevi de-a IV-a n-au dat testul la mate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.