CUPA EHF: Retur de foc pentru CSM Roman în Ungaria, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Va fi un meci de totul sau nimic. Fetele pot repara începutul mai slab de sezon cu o calificare în Ungaria„, a declarat Lucian Micu, viceprimarul Romanului, despre partida retur pe care nemţencele o vor susţine în deplasare cu maghiarele de la Alba Fehervar, duminică, 23 octomrbie, de la ora 17:00, în cadrul turului secund al Cupei EHF.

Şi căpitanul Carmen Stoleru are încredere în posibilităţile de calificare ale echipei sale. „Chiar dacă am cedat în prima manşă, nu este totul pierdut. Avem puterea de a reveni şi a câştiga cu o diferenţă care să ne asigure accederea în faza următoare”.

În tur, unguroaicele s-au impus cu 27-25, după ce la pauză au condus cu un neverosimil 15-10. Romaşcancele au ajuns în ţara vecină în cursul zilei de vineri.

Condiţiile sunt foarte bune, pe măsura celor pe care le-am oferit şi noi. Să nu uităm că este e o echipă de renume în Europa. Sper ca acesta să fie meciul de reviriment pentru CSM Roman. Fetele sunt conectate la intensitatea şi miza partidei. Stă în puterea noastră să ne calificăm„, a mai adăugat Lucian Micu.

Jocul va fi arbitrat de fraţii Emil şi Ernest Aghakishi din Azerbaidjan, delegat EHF fiind desemnat croatul Tihomir Kasunic. (Ana MOISE)

Articolul precedentLIGA A IV-A: Bradul Borca – Voinţa Ion Creangă, derby-ul etapei!
Articolul următorLIGA A V-A: Un nou „derby” pentru CSM Ceahlăul * Siretul Doljeşti, meci cu „lanterna roşie”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.