hcm roman 2015ACTUALIZARE: HCM Roman a învins Corona Brașov, cu scorul de 22-21 (9-10), duminică, 10 ianuarie, pe teren propriu, în prima manșă a optimilor de finală ale Cupei EHF la handbal feminin.

ŞTIRE INIŢIALĂ: HCM Roman continuă parcursul european, astăzi, 10 ianuarie, întâlnind Corona Braşov, în Sala Sporturilor din municipiu, de la ora 11:30.

Partida contează pentru optimile de finală ale Cupei EHF, manşa tur, şi va fi arbitrată de Marina Duplii şi Olena Kaverina (Ucraina). Observator din partea Federaţiei Europene de Handbal este Kenan Sivrikaya (Turcia). Meciul va fi transmis în direct de DigiSport1.

Cele două reprezentante ale României în Cupa EHF au nimerit între ele la tragerea la sorți. Formațiile care sezonul trecut au jucat finala mică a campionatului se vor întâlni acum în optimile Cupei EHF. Ambele speră să aibă cîștig de cauză.

“Mergem la Roman să jucăm, să câștigăm, să facem un pas mare spre calificare. În ultimul timp am plecat cu rezultate bune de la Roman, sperăm să facem la fel și acum”, a declarat interul Cristina Zamfir (Corona).

“Jocurile între noi şi Corona Braşov au fost foarte echilibrate în ultima vreme. Poate că Braşovul a avut un avantaj datorită faptului că 7-8 jucătoare erau angrenate permanent în acţiunile echipei naţionale, aducând un plus de experienţă. În acest moment, însă, echipa noastră parcurge o perioadă foarte bună. Venim după şapte jocuri oficiale cîştigate consecutiv, ceea ce ne dă o încredere foarte mare”, a declarat şi antrenorul Romanului, Florentin Pera.

LOT CORONA

https://zch.ro/wp-content/uploads/2016/01/corona.pdf

LOT HCM ROMAN

https://zch.ro/wp-content/uploads/2016/01/hcm.pdf

Alte partide din optimile Cupei EHF:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2016/01/EHF-optimi.pdf

(ZCH NEWS; FOTO: http://www.eurohandball.com)