0:00

CUPA EHF: Ghinion pentru CSM Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCSM Roman a fost lipsită de noroc, marți, 19 iulie, la tragerea la sorți din cadrul turului al doilea preliminar al Cupei EFH. Nemțencele vor înfrunta, în octombrie, câștigătoarea dublei dintre Fehervar (Ungaria) și Vistal Gdynia (Polonia). Indiferent cu cine vor juca, Stoleru și compania vor avea o misiune grea, mai ales că prima manșă va avea loc la Roman, pe 15/16 octombrie, returul fiind programat pe 22/23 octombrie.

,,Vom aștepta cu interes dubla manșă dintre cele două echipe. Oricum, ambele sunt foarte valoroase, echipe cu potențial, echipe cu istoric în cupele europene și sunt convins că ne va aștepta o dublă partidă foarte grea, indiferent cu care dintre ele vor juca”, a declarat Lucian Micu, viceprimarul Romanului.

În septembrie, CSM Roman va susține 6 partide oficiale, prima dintre ele având loc pe  4 septembrie, cu CSM București, în cadrul Supercupei României.

,,Cel mai probabil partida se va desfășura la București împreună cu Supercupa României la băieți. Așteptăm ultimele detalii, dar ca și dată rămâne 4 septembrie”, a mai afirmat Lucian Micu.

Campionatul Ligii Naționale feminine de handbal va începe pe 11 septembrie, când CSM Roman va evolua, în deplasare, cu CSM Unirea Slobozia. În a doua etapă, nemțencele vor primi, în propriul fief, vizita echipei CSM Ploiești. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentCe se mai fură şi cum puteţi să vă păziţi!
Articolul următorSe-ntâmplă-n Neamţ: Pulpe de pasăre fără termen de valabilitate afişat!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.