pietricica turism

Echipa feminină de handbal CSM Roman va susţine, vineri, 8 septembrie, și sâmbătă, 9 septembrie, cu începere de la ora 17:00, ambele partide din primul tur preliminar în Cupa EHF. Formaţia nemţeană va juca în Sala Sporturilor din Roman cu HZRK Grude (Bosnia-Herțegovina).

“Biletele pentru cele două meciuri s-au pus în vânzare, costul unui bilet fiind de 15 lei pentru fiecare meci. Abonamentele nu sunt valabile pentru meciurile din Cupa EHF, însă, până vineri, cei care dețin abonamente au prioritate la achiziționarea biletelor pe locurile pe care le au rezervate pentru campionatul intern. Succes echipei CSM Roman! Sperăm la o calificare și la un spectacol handbalistic frumos, bazat pe performanță și fair play”, precizează Primăria Roman pe pagina de Facebook.

CSM Roman a primit din partea European Handball Federation (EHF) un wildcard pentru ediţia 2017-2018 a Cupei EHF. Astfel, deşi au încheiat campionatul pe locul al cincilea, romaşcancele vor juca şi în acest sezon în cupele europene, dar vor fi nevoite să dispute trei tururi preliminare pentru a ajunge în grupe. Dacă va trece de Grude, CSM Roman va da piept în turul secund cu Dunaujvaros (Ungaria), ocupanta locului al IV-lea în campionatul trecut. În primul meci oficial al noului sezon, romaşcancele au învins HC Zalău cu scorul de 26-23, în Liga Naţională. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Roman Facebook)