hcm corona ehf afisHCM Roman va lupta, peste câteva ore, pentru un loc în sferturile Cupei EHF. Meciul decisiv se dispută la Braşov, cu începere de la ora 15:00, fiind transmis în direct de Digisport 1. Adversară este formaţia Corona Braşov, pe care romaşcancele au învins-o în prima manşă, disputată săptămâna trecută, la Roman, cu scorul de 22 – 21. Arbitrii vor fi Katalin Pech şi Maria Vagvölgyi, din Ungaria, în timp ce observator din partea Federaţiei Europene de Handbal va fi Kenan Gökmen, din Turcia. Romaşcancele au doar victorii în cupele europene în acest sezon: 29-25 şi 27-22 cu formaţia islandeză Fram Reykjavik, în noiembrie 2015, la care se adaugă victoria de duminică, 10 ianuarie, pe teren propriu, cu Corona.

“Am încredere că fetele se vor mobiliza la Braşov, vor face tot ce este cu putinţă, vor învinge şi oboseala, vor învinge absolut tot, pentru că au în faţă o şansă foarte mare pentru calificare, chiar dacă Braşovul beneficiază şi de terenul propriu, dar şi de mai multă prospeţime, după ce a jucat acasă în etapa intermediară. Este un joc important pentru clubul nostru şi sperăm într-un rezultat pe măsura aşteptărilor”, a declarat antrenorul Florentin Pera.

“Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte, un meci în care va trebui să ne implicăm 100%. Pentru a obţine această calificare trebuie să facem un joc cât mai precis, cât mai exact, pentru a putea să ne bucurăm de un rezultat istoric pentru HCM Roman”, a precizat şi preşedintele Lucian Micu. (ZCH NEWS)