Ceea ce a anunțat, în urmă cu două săptămâni, primarul Lucian Micu doar ca idee, anume oficierea unor căsătorii civile în Parcul Municipal, a început să prindă contur. A fost ales foișorul din zona centrală a parcului, afla la intersecția a trei alei principale. Foișorul este suficient de încăpător pentru a cuprinde 30-40 de persoane, este foarte vizibil și, mai ales, ca loc de oficiere a căsătoriei, este foarte special.

„Am demarat deja lucrările pentru consolidarea pardoselii și mă voi deplasa acolo împreună cu reprezentantul unei firme specializată în ornamente și aranjamente pentru nunți, pentru a găsi împreună câteva variante de amenajare a  foișorului. Eu vreau să sper că în următorul week-end vom putea oficia cununii acolo”, a declarat primarul Micu.

Ideea i-a venit primarului văzând că foarte multe cupluri de miri vin în Parcul Municipal pentru a face fotografii ori pentru a realiza clipuri video. Probabil, pe timpul verii, solicitările pentru oficierea căsătoriei în parc vor fi foarte multe, așa încât, la fel ca acum câțiva ani (în alte circumstanțe) se va ajunge la tragere la sorți. (D. AILINCĂI)

Articolul precedentLovitură la Integritate: primar și consilier local incompatibili, funcționar din primărie cu avere nejustificată
Articolul următorArestat pentru că și-a violat sora și i-a luat banii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.