0:00

Cumplita moarte a unui sexagenar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 65 de ani, din localitatea Dochia, s-a stins din viață după un accident casnic. Familia a găsit corpul neînsuflețit și pe 15 martie, în jurul orei 16:30, s-a cerut ajutor la numărul unic de urgență 112.  A intervenit un echipaj cu medic din cadrul Serviciului Județea de Ambulanță Neamț, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Cercetări au făcut și polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești, stabilindu-se că a fost un accident, sexagenarul confundând sticla de bere cu o alta, identică, ce conținea benzină. “Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificat un bărbat, de 65 de ani, din Dochia, care nu prezenta urme de violență, cadrele medicale declarând decesul acestuia“, conform Poliției Neamț.

Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și condițiilor în care a avut loc incidentul nefericit.

(G.S.)

Articolul precedentPeste 100.000 lei amenzi date de inspectorii de muncă la 29 de firme din Neamț
Articolul următorAJF Neamţ: Programul sferturilor Cupei României, sezon 2022/2023, faza judeţeană
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.