cj neamt noapteaBiroul Electoral Județean nu a făcut publice încă rezultatele finale ale centralizării voturilor din cele 486 de secții, dar, dacă e să ne luăm după rezultatele din cele peste 250 de secții centralizate deja până la ora 10:00 și după ce se vorbește prin sediul BEJ-ului, componența noului Consiliu Județean pentru mandatul 2016-2020 seamănă destul de mult cu cea de la Consiliul Local Piatra Neamț, având parte chiar de o surpriză: PMP intră și el cu doi consilieri în structura legislativului nemțean.

Conform calculelor de moment, după redistribuiri, PSD are 17 consilieri (44%), PNL – 14 (36%), iar ALDE (5,58%) și PMP (5,02%) obțin câte doi consilieri județeni.

Așteptăm rezultatele oficiale de la BEJ Neamț, deși credem că nu vor diferi prea mult față de ceea ce se discută acum.

Consilierii județeni din Neamț, cei din mandatul 2012-2016, se întrunesc în ultima ședință ordinară din acest mandat joi, 9 iunie, începând cu ora 14:00. Pe ordinea de zi sunt 11 proiecte, printre care numirea noului director executiv al Direcției Agricole Neamț, asocierea județului cu Uniunea Artiștilor Plastici și mai multe modificări de organigrame și state de funcții.

Dacă primul proiect de pe ordinea de zi va trece de votul consilierilor, începând cu 16 iunie, Andi Grecu este noul director executiv al Direcției Agricole Neamț și va avea un salariu de bază de 4.439 lei. Acesta a câștigat concursul de recrutare organizat în perioada 5 aprilie-12 mai. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentAlegerile locale din Neamț – faza pe dosare penale
Articolul următorPoliţiştii se întrec la tir
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.