Cum deschizi cont la Betano, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProcedura de deschidere a unui cont la o casă de pariuri, poate da deseori bătăi de cap multora dintre noi, deşi iniţial pare un proces destul de simplu, te poţi împotmoli sau poţi greşi anumite date. Tocmai de aceea, pe parcursul acestui articol vom vorbi despre cum deschizi cont la Betano, o casă de pariuri românească, ce a intrat nu demult în lumea pariurilor sportive şi a jocurilor de noroc, însă care se bucură de foarte mulţi utilizatori datorită seriozităţii, promptitudinii, ofertelor şi de ce nu bonusului pe care aceştia îl oferă.

Te-am pus pe gânduri, nu? Atunci rămâi aproape şi vezi cât de uşor îţi poţi deschide un cont la Betano şi poate la finalul acestui articol vei deschide pagina web a agenţiei de pariuri şi vei completa chiar tu formularul de înregistrare profitând și de cod promotional Betano.

Ce să ştii înainte de a deschide un cont la Betano

Ca orice casă de pariuri sportive şi agenţie de jocuri de noroc, şi cei de la Betano îţi vor solicita date personale precum codul numeric personal, adresa de domiciliu, numărul de telefon, numele complet, fotografie cu actul de identiate şi aşa mai departe.

Ei bine, nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece datele tale vor fi stocate în deplină siguranţă, iar Betano nu se va folosi prea mult de ele. Singurul scop al lor este acela de a se asigura că tu vei deschide contul la ei pe platformă, nefiind altcineva care încearcă să deschidă un cont pe numele tău, pentru că au existat suficiente cazuri în trecut.

Pentru a deschide contul la Betano, trebuie să accesezi site-ul lor, respectiv Betano.ro şi să faci click pe butonul “Înregistrare acum”, buton ce se regăseşte chiar în partea dreapta sus a paginii deschide. Vei fi redirecţionat către un formular unde vei avea de completat mai multe date personale dispus pe două coloane. Însă, despre asta urmează să vorbim în următoarea partea a acestui articol.

Cum deschizi cont la Betano?

După cum am specificat şi ceva mai sus, trebuie să acccesezi site-ul celor de la Betano, după care să te duci pe butonul “Înregistrare acum”. Vei fi redirecţionat către formularul de înregistrare unde vei avea de completat ceva date personale care sunt afişate pe două coloane.

Înainte de a completa, trebuie să ştii că este OBLIGATORIU să completezi doar datele tale REALE, PERSONALE.

Să începem cu coloana din stânga, unde trebuie să adaugi mai multe date despre contul tău Betano, cum ar fi o adresă de mail reală, la care ai acces, un nume de utilizator de minimum 5 caractere şi o parolă puternică pe care să o ţii minte, din minimum opt caractere. Apoi, trebuie să mai completezi încă o dată parola.

Următorul câmp este cel în care vei selecta genul, respectiv masculin sau feminin, iar ultimele câmpuri constau în completarea prenumelui, respectiv a numelui, în trecere datei de naştere reale şi a unui număr de telefon la care să ai acces. De menţionat că numărul de telefon trebuie să fie trecut cu tot cu prefixul de ţară, respectiv +4. Şi am terminat cu coloana din stânga.

Acum, la coloana din dreapta trebuie să adaugi mai multe date personale şi de domiciliu. La primele câmpuri trebuie să selectezi ţara, oraşul adresa completă, exact cum apare în cartea de identitate, codul poştal aferent localităţii în care locuieşti.

Apoi, ţi se cere să selectezi echipa preferată din Liga 1 şi să selectezi că eşti rezident român. Ulterior trebuie să completezi CNP-ul din cartea de identitate, să confirmi că ai cel puţin 18 ani şi că eşti de acord cu termenii şi condiţiile celor de la Betano. Apoi, faci click pe “Încheie înregistrarea” pentru a finaliza procedura de înregistrare.

Acum, ai un cont la Superbet, iar odată ce ai efectuat o primă depunere, totul este ca şi terminat şi poţi începe să pariezi.

Articolul precedentFemeie rănită pe trecerea de pietoni în Piatra Neamț
Articolul următorL3 CSM Ceahlăul pierde şi cu Şomuz * Aerostar pare în revenire
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.