0:00

Cum alegem încălțămintea de iarnă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎncălțămintea de iarnă trebuie să fie călduroasă, impermeabilă și confortabilă. Desigur, asta nu înseamnă că vom merge în bocanci la birou sau la o întâlnire de afaceri. Trebuie să alegem perechea potrivită pentru vremea de afară însă totodată adecvată activității desfășurate.

Atunci când alegem încălțămintea pentru iarnă este foarte important să ne gândim și la utilitate. Pentru a-ți fi mai ușor să te decizi, am pregătit o listă cu câteva activități frecvente în perioada rece și încălțămintea potrivită pentru acestea.

Școală, muncă sau cumpărături

Pentru că iarna nu înseamnă doar vacanță sau bătaie cu bulgări de zăpadă, iată câteva opțiuni pe care le poți purta cu ținutele pentru activitățile zilnice:

  • Iarna, o pereche de ghete din piele sau cizme cu talpa aderentă sunt alegerea potrivită. Colectia de ghete pentru barbati de la Fashion Days este foarte atractivă, cu siguranță vei găsi modele adecvate ținutelor tale.
  • În zilele ploioase poți opta pentru o pereche de cizme din cauciuc. Există foarte multe modele care se potrivesc cu o pereche de blugi.
  • Îți dorești o ținută lejeră? O pereche de pantofi sport din piele sunt alegerea potrivită. Pentru mai mult confort termic poți opta pentru cei cu o structură mai înaltă, inspirați din echipamentul de baschet.
  • Pentru a evita situațiile neplăcute și disconfortul, alege încălțămintea din piele moale și verifică atent cusăturile.
  • Nu uita să folosești soluții adecvate de întreținere pentru a crește durata de folosire și pentru a te proteja de umezeală.

Activități sportive

Pentru antrenamente, vei avea nevoie de un echipament potrivit mediului în care se desfășoară acestea. Indiferent de tipul de activitate, confortul și materialele de calitate, adecvate temperaturii, sunt foarte importante. Colecția de produse Reebok are foarte multe opțiuni care te pot inspira, dacă ai nevoie de noi accesorii.

Drumeții

Cum alegem încălțămintea de iarnă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAtunci când desfășori o activitate în aer liber, mai ales în zilele geroase, cu multă zăpadă, cu siguranță vei avea nevoie de o pereche de bocanci sau de ghete speciale.

Alege produse din materiale impermeabile, cu interior căptușit sau cu blană și optează pentru o talpă mai groasă, flexibilă și care nu alunecă.

Dacă urmează o aventură pe munte vei avea nevoie de un echipament special. Iarna, muntele este spectaculos, însă poate fi periculos. Încălțămintea este foarte importantă pentru siguranța ta. Optează pentru modele speciale de drumeții și folosește o pereche de șosete care să îți ofere confort termic.

Evenimente speciale

Chiar dacă este iarnă, pentru evenimentele de seară și întâlnirile de afaceri este important să respectăm ținuta. Pentru astfel de momente, pantofii eleganți, cămașa și costumul sunt obligatorii.

Nu renunța la pantofii eleganți chiar dacă vremea este neprietenoasă. Dacă nu ai o altă opțiune, te poți schimba la locație, însă evită să mergi la un eveniment important în ghete sau cizme, indiferent de model sau material.

Articolul precedentTânăr reţinut pentru furt calificat în urma unor percheziţii cu mascaţii
Articolul următorNicio localitate în Neamţ peste pragul de 3 la mie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.