Absolvenţii promoţiei 1982 a Liceului ”Petru Rareș” s-au revăzut vineri, 16 iunie, în sala de festivități pentru a celebra 35 de ani de la încheierea studiilor liceale. Pentru această generație studioasă și plină de visuri revederea s-a materializat prin instantanee pline de bucurie și emoții. Cuvântul de bun venit a venit din partea directorilor Grigoruță Oniciuc și Claudia Jora.

”Încercați acolo unde vă întâlniți cu lumea să povestiți adevărul despre ”Rareș”. Dacă unii au dubii să-și dea copilul la ”Rareș” dvs. știti să le spuneți de ce trebuie să-și dea copilul la ”Rareș”. (Grigoruță Oniciuc)

”Responsabilitat noastră este uriașă pentru că dvs. ați stabilit niște standarde foarte ridicate iar noi trebuie să menținem și să ducem mai departe spiritul Rareșului”. (Claudia Jora)

Fiecare promoție de liceu are experiențele și trăirile ei proprii, iar generația 1982 nu se dezmite din acest punct de vedere.

Elena Aurora Emilia Miron, directorul general al departamentului programe și relații internaționale din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Neamț: ”Ani de liceu au fost frumoși pentru că eram tineri și fără obligații sau probleme și ne amintim cu drag de ei și de asta ne întâlnim cu toții. Ne-am întâlnit și la 35 de ani pentru că ne gândim că am trecut în jumătatea scurtă și trebuie să ne vedem mai des pentru a ne putea recunoaște. Am avut-o dirigintă pe regretata profesoară Verona Iacob. Eram șase clase: două de matematică-fizică, trei de mecanică și o clasă cu profil economic-administrativ”.

Clement Florescu, profesor de fizică la Școala Gimnazială ”George Bacovia” Bacău: ”Anii de liceu au fost anii care mi-au marcat viața, care mi-au schimbat destinul, mi-au schimbat dorințele, optica în viață, pe scurt cei mai frumoși ani. Să știți că am lăsat amintiri frumoase în mintea profesorilor noștri”.

Prof. Camelia Elena Neța, inspector de matematică la ISJ Neamț: ”De fiecare dată ne revedem cu mult drag și cu emoții pentru că nu știm dacă ne mai recunoaștem, de aceea ne-am și făcut ecusoane ca să fim siguri că ne recunoaștem. Sunt foarte bucuroasă de această revedere!”. (Ana MOISE)

Articolul precedentForum de turism la Roman
Articolul următor418 elevi nu participă în Neamț la Evaluarea Națională
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.