CSM Unirea Slobozia – CSM Roman 28-28 (13-12), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎnceput mai puţin fast pentru CSM Roman în actuala ediţie a primei ligi. Conduse cu 2-0 (min. 4), 4-1 (min. 6) şi 10-7 (min. 23), nemţencele au egalat situaţia în trei rânduri la 4, la 11 şi la 12, dar nu au reuşit deloc să se afle în avantaj pe durata primelor 30 de minute. Partea întâi s-a încheiat cu scorul de 13 -12 pentru ialomiţence datorită unui gol norocos marcat în ultima secundă de jucătoarea Alina Ilie.

CSM Roman a condus pentru prima dată pe tabela de marcaj abia în minutul 39, scor 18-17. Ultimele 10 minute ale confruntării au fost echilibrate, însă niciuna dintre echipe nu a izbutit să-şi adjudece toate cele 3 puncte.

Oficialii romaşcanii au reclamat faptul că, la ultima fază a meciului, cei doi arbitrii din Cluj nu au dictat aruncare de la 7 metri la acţiunea Lucianei Marin şi astfel echipa nemţeană a fost privată de o victorie preţioasă. La CSM Unirea Slobozia, alături de pietreanca Paula Pavăl, a evoluat şi Andreea Ivan Antoce şi ea originară din judeţul Neamţ. S-a format la LPS Piatra Neamţ, sub coordonarea profesoarei Loredana Bulache. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentACTUALIZARE LIGA A III-A: REZULTATE COMPLETE * CLASAMENT
Articolul următorGALERIE FOTO Zilele Orașului Târgu Neamț / 10 septembrie 2016
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.