0:00

CSM Roman anunţă că va face preselecţii pentru alcătuirea de grupe de copii şi juniori pentru secţia de tenis de masă. Acestea vor avea loc în zilele de 12 şi 19 mai, cu începere de la ora 11:00, la Sala Sporturilor din localitate.

„Sunt așteptați copii cu vârsta cuprinsă în intervalul 10-14 ani (inclusiv). Copiii ce vor participa la preselecții trebuie să aibă echipament sportiv corespunzător (trening), iar încălțămintea să fie curată și adecvată suprafeței de joc – parchet”, precizează organizatorii.

CSM Roman: Preselecţii pentru tenis de masă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCondițiile de participare și documentele necesare pentru înscrierea la preselecții sunt:

  • vârsta copilului cuprinsă între 10-14 ani;
  • adeverință medicală – apt pentru sport;
  • acordul părintelui/tutorelui legal pentru participare și folosirea datelor cu caracter personal (se va semna la prezentarea la preselecții).

CSM Roman: Preselecţii pentru tenis de masă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDetalii se pot obţine de la Serviciul Competiții Sportive din cadrul CSM Roman. Pentru înscriere sunt puse la dispoziție trei numere de telefon și două adrese de e-mail: 0233/734367; 0786/772050; 0764/974678 (instructor tenis de masă Claudiu Gându); [email protected]; [email protected].

„Activitatea  de preselecție precum și coordonarea ulterioară a grupelor de copii și juniori CSM Roman vor fi efectuate de către instructorul Gându Claudiu. Toate costurile necesare pentru activitatea grupelor de juniori vor fi suportate de CSM Roman, părinții nefiind nevoiți să achite vreo taxă pentru activitățile sportive menționate. La preselecție sunt așteptați copiii din Roman, precum și din comunele membre în Asociația Roman Metropolitan. Menționăm că la activitățile sportive vor fi luate  imagini care vor fi folosite în scopul mediatizării clubului și sportului în general”, precizează organizatorii. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCOMUNICAT DE PRESĂ Elevi din Raionul Orhei în vizită la CJ Neamţ
Articolul următorExtraordinară la CL Piatra Neamţ pe 16 mai
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.