0:00

CSM Roman anunţă că va organiza, în perioada 1-2 iunie,  Turneul de Fotbal pentru Juniori „Kinder Cup”- Ediția I. Perioada de înscriere se încheie pe 28 mai. Înscrierile se pot face la CSM Roman, str. Ștefan cel Mare, nr. 246, telefon/fax. 0233/734367, telefon mobil 0786/772050, e-mail: [email protected]. Turneul se va desfășura la Stadionul „Moldova” din Roman, str. Victor Hugo, nr. 15.

CSM Roman organizează Kinder Cup, ediţia I, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La Turneu sunt așteptate să participe cu echipe școlile din municipiul Roman, precum și cele din comunele membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Roman Metropolitan, categoria de vârstă a copiilor fiind cea corespunzătoare claselor I-IV (copii născuți în anul 2008 și mai mici). Numărul maxim de școli participante este 12. Menționăm că Turneul se va desfășura în sistem grupe (nu sistem eliminatoriu). Se vor acorda premii constând în cupe, medalii,  diplome – acordate pentru fiecare echipă atât pentru participare, cât și pentru locurile I, II, III, dar și pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucător, dar și pentru cel mai bun golgeter”, precizează organizatorii.

CSM Roman organizează Kinder Cup, ediţia I, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDetalii se pot găsi pe site-ul Primăriei Roman – Servicii Publice – Baze      Sportive/Competiții – secțiunea „Evenimente, anunțuri, comunicate” și pe pagina de Facebook CSM Roman oficial. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentMicii chimiști din Neamț s-au calificat la Concursul naţional „Raluca Rîpan”
Articolul următorDRDP Iaşi anunţă: se reiau lucrările la podul de la Preluca
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.