CSM Roman va organiza „Kinder Cup-Cupa Moş Crăciun” la fotbal-juniori în perioada 7-22 decembrie 2019. Înscrierile se pot face, în perioada 11-30 noiembrie 2019, la CSM Roman (strada Ștefan cel Mare, nr. 246, telefon/fax 0233/734367, telefon mobil 0786/772050, e-mail: competitiisportive@csmroman.ro).

Sunt așteptate să participe cu echipe școlile din Roman, dar și cele din comunele membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Roman Metropolitan”. Numărul maxim de echipe participante este 12, pentru fiecare categorie de vârstă. Pot participa copii născuţi în 2009 şi mai mici (U11) şi juniori născuţi în 2007 şi mai mici (U13).

Turneul se va desfășura la Sala Sporturilor, din cadrul Complexului Sportiv Sala Sporturilor Roman (bd. Roman Mușat, nr. 82). Meciurile (atât grupele, cât și semifinalele și finalele) se vor juca doar în week-end-uri (sâmbăta și duminica). Cupa se va desfășura în sistem „grupe” (nu eliminatoriu).

„Se vor acorda premii constând în cupe, medalii, diplome pentru locurile I, II, III și IV, la fiecare categorie de vârstă. Fiecare sportiv de la cele patru echipe finaliste va primi medalie pentru participare. Vor fi acordate premii speciale pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucător și pentru cel mai bun golgeter”, se precizează într-un comunicat de presă al CSM Roman. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Roman)

Articolul precedentFUTSAL PRELIMINARII „Tricolorii” şi-au aflat adversarii din Elite Round
Articolul următorFemeie cu arsuri la față, casă distrusă de incendiu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.