Sâmbătă în Sala Polivalentă din Roman s-a disputat meciul de handbal dintre echipele CSM din localitate și Măgura Cisnădie, meci contând pentru Runda a VI-a a Ligii Naționale de Handbal Feminin.

Repetând într-una greșelile din meciul cu Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia de săptămâna trecută, adică pase la adversar, pase imposibil de recepționat, ratări din faze clare de gol, lovituri de la 7 metri ratate, etc., romașcanele au jucat cu oarecare elan și mobilizare, dar nu au reușit să egaleze oaspetele decât în minutul 16:20 al reprizei secunde! Peste numai un minut (17:27) însă, jucătoarele din Cisnădie conduceau din nou cu două goluri.

S-a mers ”cap la cap” cu o diferență constantă de 3 goluri (în trei situații au fost și 4 goluri), până în ultimile minute, când diferența s-a redus la un singur gol, dar…

Scor final 32 – 33, numai bun să exaspereze pe unii suporteri. Oaspetele au câștigat pentru prima oară în fața echipei din Roman și au mai și făcut-o la Roman, așa încât e lesne de înțeles cât de fericite erau la final.

Ștefan Constantin, antrenorul CSM Roman, a declarat după meci: „Un meci greu, la care m-am așteptat. Din păcate pierdem din nou acasă… Astăzi am primit prea multe goluri. Am rotit toți trei portarii în cele 60 de minute, dar randamentul lor a fost foarte scăzut. Atacul… ați văzut, din poziții de ”unul la unul” nefructificate, nu au cum să-ți aducă victoria. Trebuie să ne adunăm, fiindcă miercuri jucăm la Rapid.”

(D.A.)