csm-roman-hcm-valcea-05Handbalistele de la CSM Roman au învins, miercuri, 28 ianuarie, cu 29-26 (14-11), divizionara A Dinamo București, în cadrul celei de-a treia ediții a Cupei „Dunărea”, competiție organizată la Brăila de ocupanta locului al doilea în Liga Națională.

„A fost un joc util. Chiar dacă evoluează în eșalonul secund Dinamo este o echipă valoroasă garnisită cu handbaliste emblematice. Noi am folosit toate jucătoarele, mai puțin portărița Tereza Tamaș Pâslaru care, din cauza intervenției chirurgicale suferite la genunchi, nu mai poate juca în acest sezon„, a spus tehnicianul secund al romașcancelor, profesorul Viorel Lazăr.

În celălalt meci, gazdele au dispus de CSM Slobozia cu 31-29 (17-12). În această dimineață, CSM Roman a mai susținut un joc de pregătire la Danubius Galați. Și în acest meci, Stoleru și compania au învins, scor 20-19.

„Partida din această dimineață s-a jucat într-un ritm bun și ne-am declarat mulțumiți de randamentul dat de toate componentele echipei„, a mai punctat Viorel Lazăr.

La Cupa „Dunărea”, astăzi, 29 decembrie, de la ora 16:00, are loc finala mică între CSM Unirea Slobozia și Dinamo București, iar de la ora 18:00 este programată finala mare între HC Dunărea Brăila și CSM Roman. (Ana MOISE)

Articolul precedentFOTO Patru pietreni joacă la AHC Dunărea Călărași
Articolul următorSeara de 30 decembrie la Târgul de Crăciun Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.