CSM Roman: Covaciu în locul lui Boshkovski! Jucătoarele sancţionate cu 20% din salariu!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConducerea clubului feminin de handbal CSM Roman l-a preferat pe Gheorghe Covaciu în funcţia de antrenor principal în locul macedoneanului Andon Boshkovski, deşi şi Aurelian Roşca s-a aflat în cărţi până-n ultimul moment.

„Cu Andon Boshkovski am reziliat contractul pe care amiabilă, iar jucătoarele au fost sancţionate cu reducerea drepturilor salariale cu 20% până vor ajunge între primele 5 echipe ale ţării”, a spus Lucian Micu, viceprimarul Romanului.

Gheorghe Covaciu a semnat un contract valabil până pe 31 mai 2018 şi a condus duminică, 30 octombrie, pentru prima dată, antrenamentul formaţiei nemţene.

„Obiectivul fixat noului tehnician este clasarea pe unul din primele cinci locuri şi participarea din nou în cupele europene”, a mai precizat Lucian Micu.

Covaciu are 59 de ani, este născut la Buzău şi a mai pregătit echipele feminine Rapid Bucureşti, Jolidon Cluj, CSM Ploieşti, Mureşul Târgu Mureş şi Minaur Baia Mare la masculin. Formaţia giuleşteană a devenit pentru ultima oară campioană (2003) şi câştigătoare a Cupei României (2004) sub conducerea sa, iar la Cluj a stat antrenor 8 ani cucerind de trei ori argintul şi o dată bronzul.

Gheorghe Covaciu a fost un handbalist emblematic al României, câştigând în 1985 şi 1988 Cupa IHF cu Minaur Baia Mare şi medalia de bronz cu naţionala tricoloră la Jocurile Olimpice de la Los Angeles (1984).

CSM Roman se află în campionatul Ligii Naţionale pe locul al 10-lea şi a părăsit Cupa EHF în turul al doilea fiind eliminată de maghiarele de la Alba Fehervar. (Ana MOISE)

Articolul precedentRemember Colectiv la Piatra Neamţ
Articolul următorLa Spitalul din Piatra Neamț nu este grevă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.