După ce în ultimele trei etape au pierdut 8 puncte, handbalistele de la CSM Roman (locul VI, 22 puncte) își doresc o ”reparare” a prestigiului știrbit. Prilejul de a stopa cedarea de puncte este duminică, 26 februarie, de la ora 11:00, când primesc pe teren propriu vizita Coronei Brașov (locul VII, 19 puncte), o echipă măcinată și ea de convulsii sportive și nu numai în ultima perioadă. După ce Dumitru Berbece și-a anunțat demisia după înfrângerea cu Măgura Cisnădie, conducerea Coronei Brașov a anunțat recent noul antrenor principal în persoana lui Dragoș Dobrescu, fostul tehnician al echipei masculine CSM Ploiești.

“Suntem acolo pe linia de supraviețuire însă dacă mai pierdem puncte, putem rata obiectivul. Trebuie să câștigăm toate meciurile de acum încolo“, a avertizat antrenorul romașcancelor, Gheorghe Covaciu. În returul campionatului, CSM Roman a câștigat un singur meci, cel cu Unirea Slobozia, scor 24-18, din cadrul etapei a 14-a.

“Venim după o perioadă mai slăbuță, însă avem avantajul că jucăm acasă și sperăm ca fetele să fie motivate și să câștige. Corona Brașov este o echipă rănită, trece și ea printr-o perioadă grea așa că nu ne va fi ușor. După ce am pierdut la Galați, fetele s-au mobilizat destul de bine cu HC Zalău, dar nu am avut șansă să ne impunem“, a mai adăugat fostul internațional Gheorghe Covaciu.

În prima parte a campionatului cele două echipe au remizat, scor 18-18. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)