0:00

CSM Roman va organiza duminică, 7 aprilie, preselecţie pentru copii şi juniori în cadrul secţiei de şah, se precizează într-un comunicat de presă.

CSM Roman caută mici şahişti talentaţi, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Începând cu ora 10:00, se va organiza preselecție copii și juniori pentru secția şah din cadrul clubului. Cei interesați vor fi așteptați în strada Ștefan cel Mare nr. 246, etajul 1 (deasupra Casei de Pensii Neamț – Punct de lucru Roman, fostul Club Petrotub)”, menţionează sursa citată.

Condițiile de participare și documentele necesare pentru înscrierea la preselecții sunt:

  • vârsta copilului cuprinsă între 5 și 12 ani,
  • de preferat, ca nivel minim de pregătire, copilul să știe să mute piesele pe tabla de șah,
  • acordul părintelui/tutorelui legal pentru participare și folosirea datelor cu caracter personal (se va semna la prezentarea la preselecții).

Înscrierile se vor face la  adresa de e-mail a Serviciului Competiții Sportive din cadrul CSM Roman și la numărul de telefon 0786/772050. Înscrieri se pot face și în ziua preselecției. Activitatea  de preselecție a grupelor de copii și juniori CSM Roman va fi coordonată de către un instructor din cadrul clubului. Toate costurile vor fi suportate de clubul romaşcan. La preselecție sunt așteptați copii din Roman, precum și din comunele membre în Asociația  de Dezvoltare Intercomunitară „Roman Metropolitan”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTerorizat de propriul fiu, un bărbat a cerut ordin de protecție
Articolul următorTragedie la Urecheni: un localnic a suferit arsuri grave după ce a explodat un cazan de țuică
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.