CSM Roman ar dori amânarea partidei cu Măgura Cisnădie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConducerea prim-divizionarei feminine de handbal CSM Roman ar dori să amâne meciul cu Măgura Cisnădie, programat duminică, 8 ianuarie, de la ora 18:00, în deplasare. Mai întâi din cauza condițiilor meteo nefavorabile și în al doilea rând deoarece mai multe jucătoare titulare sunt afectate de gripa sezonieră.

“S-ar putea să se amâne și mi-ar conveni ca federația să-l reprogrameze, deoarece multe fete sunt cuprinse de gripă. Eu vreau ca echipa mea să fie întreagă, de adversar nu mă interesează”, a spus antrenorul principal al nemțencelor Gheorghe Covaciu.

CSM Roman ar dori amânarea partidei cu Măgura Cisnădie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘi la divizionara A feminină HCF Piatra Neamț sunt probleme, nu de efectiv ci generate de o lipsă acută de bani. Duminică, 8 ianuarie, cu începere de la ora 12:30, jucătoarele profesorului Dan Valentin sunt programate să joace în deplasare la Spartac București.

Până la ora asta nu am bani să plec. Am dat niște semnale să mă împrumute cineva cu niște bani, dar o să vedem. Din câte am înțeles la Buzău șoseaua este închisă din cauza viscolului. O să vorbim cu federația să vedem ce hotărâre se va lua”, a  declarat profesorul Dan Valentin. (Ana MOISE)

Articolul precedentGALERIE FOTO Ceremonial religios de Bobotează la Apa Serv
Articolul următorCluburile pietrene vor gratis la Polivalentă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.