csm-roman-2017Handbalistele de la CSM Roman au ajuns cu bine, marţi, 10 ianuarie, la Cisnădie, în vederea susținerii primei partide oficiale din acest an, în compania echipei CS Măgura din localitate. Jocul, care conteză pentru etapa a 11-a a Ligii Naționale, ar fi trebuit să se desfășoare duminică, 8 ianuarie, însă a fost amânat din cauza drumurilor impracticabile. Partida va începe la ora 15:00, iar romașcancele nu concep decât să-și adjudece toate cele trei puncte puse în joc.

csm-roman-gheorghe-covaciu“Nu putem spune că Măgura Cisnădie e un adversar inferior Romanului. Toate echipele sunt de valori apropiate, chiar dacă ocupă locuri diametral opuse în clasament. Nu aţi văzut că Clujul a câştigat la Braşov? Se poate întâmpla orice. Oricum, noi de acum încolo trebuie să câştigăm toate meciurile, ca să intrăm în obiectiv și anume locurile 1-5”, a spus tehnicianul principal al romașcancelor, Gheorghe Covaciu.

În clasament, nemțencele ocupă locul al 7-lea cu 15 puncte, iar Măgura Cisnădie se situează pe locul al 10-lea cu două puncte mai puțin. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)